Faciliteiten

IMAGE22 is gevestigd in het bedrijvencentrum BIZZ22 aan de Parklaan 22 in Turnhout. De studio bevindt zich op de eerste verdieping, makkelijk bereikbaar met een lift. Bij het bedrijvencentrum kan je gebruik maken van een gratis parkeergelegenheid.


De studio zelf is uitgerust met een ruime visagiehoek, make-up en kaptafel, discrete omkleedruimtes en toiletten. Bezoekers kunnen inloggen op gratis WIFI!
Wij hebben een krachtige warmtepomp geïnstalleerd die de studioruimte aangenaam verwarmt in de winter en verkoeling brengt tijdens warme dagen! 
Op fotografisch-technisch gebied vind je er een witte infini achtergrond van 12 m breedte, een zwarte infini van 6m, een tafel voor productfotografie, verschillende professionele studio strobes met een keuze aan lichtomvormers en continu licht.

Het nieuwe transmitter systeem voor alle negen studioflitsers is operationeel. Voor bezitters van Nikon, Canon en Sony camera's zijn alle speciale functies zoals HSS volledig bruikbaar! Een gehuurde studio gebruiken was nooit zo makkelijk en tegelijk uitdagend creatief!

Voor de inrichting van de technische fotostudio, heb ik gekozen voor het systeem van Godox. Hun lichtsysteem behoort bij de topklasse op dit moment. Zowel de gelegenheidsfotograaf als de veeleisende creatieveling komt aan hun trekken.

De negen studioflitsers garanderen een hoge standvastige kleurtemperatuur en een korte herlaadtijd. Bepaalde eenheden maken ook hoge snelheid synchronisatie mogelijk bij het flitsen (AD600 en QT1200 - FV150 en FV200).
De nieuwste technologie gebruikt Godox in zijn FV-serie, die gebruik maken van een 150W of 200W LED element. Zij zijn  zowel te gebruiken als continu licht als een volwaardige studioflitser en compatibel met alle light modifiers met een bowens vatting.

Het 2,4 Ghz X-transmittersysteem kan alle studioflitsers aansturen in vijf groepen en 32 kanalen van op de camera: de fotograaf kiest handig de lichtsterkte van de strobes en kan deze naar wens individueel aan/uitschakelen van op de camera. Je zou ook de ruime studio kunnen indelen in drie opnamehoeken met hun eigen belichting, eenvoudig in te stellen door gebruik te maken van verschillende kanalen, die elkaar niet beïnvloeden. Ook de oudere Dynaphos flitsers zijn met dit systeem verbonden en kunnen van bij de camera fijngeregeld worden.

Wie tenslotte gebruik wil maken van de projectiemogelijkheden en aanwezige gobo’s of wil experimenteren met rook in de studio, vraagt best ondersteuning aan om geen tijd te verliezen.

Neem contact op met Fotostudio Image22 om technische fiche met de actuele inventaris van de studio per mail te ontvangen.